Søk

Reisestipend for UiO-studenter

Dette er en støtteordning for studenter som reiser på utveksling gjennom UiOs utvekslingsprogram. Stipendet skal dekke kostnader i forbindelse med reise og opphold.

I 2015 inngikk UNIFOR og UiO en rammeavtale som omfatter de stiftelsene som skal tilgodese studenter ved UiO. Stiftelsenes midler skal gå til studenter i UiOs utvekslingsprogram.

Informasjon på UiOs nettsider finner du ved å klikke her. 

 

Satsningsområder

Satsningsområdet de to neste akademiske år 2022/2023 og 2023/2024:

1. reisestipend til studenter ved UiO som skal på ordinær utveksling/praksis/feltarbeid til Panorama-landene USA og Canada.
2. reisestipend til studenter ved UiO som skal på ordinær utveksling til Circle U-universiteter.
3. reisestipend til UiOs utvekslingsambassadører som skal på utveksling

 

Stipendstørrelse

Stipendstørrelsen varierer mellom NOK 5 000 og 20 000 avhengig av antallet kvalifiserte studenter og tilgjengelig utdelingsbeløp fra stiftelsene.

 

Utdeling av stipend

Kvalifiserte studenter blir kontaktet direkte av UiO. Det er ikke mulig å søke om støtte fra stiftelsene i ordningen. Stipendet blir utbetalt til kontonummeret som studenten har oppgitt til UiOs Avdeling for fagstøtte.

 

Rapport

Alle studenter som mottar stipend, må levere rapport for hvordan stipendet har blitt brukt.

 

Stiftelser

Stiftelsene (fond og legater) som inngår i ordningen, lyses ikke ut via UNIFOR. Det er heller ikke mulig å søke om støtte fra noen av stiftelsene. Stiftelsene som inngår i støtteordningen, er:

Translate »