Søk

UNIFOR erfarer at enkelte brukere opplever problemer med å lagre og sende inn søknader. Etter nærmere dialog med vår IT-leverandør, har vi funnet ut at dette kommer av at det ikke er gjennomført nødvendige oppdateringer på den aktuelle dataenheten og at det derfor brukes utdaterte nettlesere. Eldre utdaterte nettlesere er ikke kompatible med UNIFORs søknadssystem.

 

Vi anbefaler deg i første omgang å oppdatere din nettleser, deretter eventuelt å prøve en alternativ nettleser til den du vanligvis bruker. Dersom dette ikke skulle fungere, anbefales du å gjennomføre innsendingen fra en enhet som er tilkoblet et annet nettverk (for eksempel hjemmefra, fra mobil).

 

Dersom du likevel skulle oppleve problemer utover dette, ber vi deg ta kontakt med UNIFOR på e-post unifor@unifor.no. UNIFOR er tilgjengelig hverdager i tidsrommet 08.00-16:00.

Translate »