Søk

Velkommen!

I utviklingen av nytt søknadssystem og nye nettsider har vi fokusert på et ønske om å gi deg som bruker en bedre opplevelse i møte med UNIFOR og stiftelsene vi forvalter. Vi har vektlagt og prioritert å forbedre brukervennligheten for søkere, fagpersoner og styremedlemmer.

UNIFOR gir oppdatert og kvalitetssikret informasjon om utlysninger av midler og stiftelser. Våre sider informerer også om UNIFORs tjenester og holder deg oppdatert på aktuelle saker om stiftelsene.

Sidene er utviklet for å fungere godt på alle typer PC-er og nettbrett, og innholdet tilpasser seg størrelsen på skjermen din.

Ved hjelp av vår tjenesteleverandør, Kamy Kommunikasjon, har vi oppgradert vår tekniske plattform og forbedret kommunikasjonsmulighetene mellom oss og brukere.


Hva innebærer dette for deg som bruker?

Alle brukerkontoer som ikke har ubehandlede søknader eller rapporter, vil bli slettet ved utgangen av 2018. Dette medfører at søkere og fagpersoner må opprette en ny brukerkonto. Dette gjøres i dag enkelt ved bruk av ID-porten.

Hvis du ønsker å ta vare på dine tidligere søknader eller tildelingsbrev, må du ta kontakt med UNIFOR. Vi beholder data fra det gamle systemet inntil utgangen av 2018.

Alle ubehandlede søknader og rapporteringskrav vil overføres til det nye systemet.

Fagpersoner må først registrere seg og deretter ta kontakt med UNIFOR for å få tilgang til stiftelsene de skal vurdere søknader for.

Innspill til forbedringer?

Nettsider er under stadig utvikling. Vi ønsker derfor tilbakemelding fra deg hvis du synes noe mangler, er uklart eller er vanskelig å finne svar på.

Send oss gjerne en e-post på unifor@unifor.no.

Translate »