Søk

Kjære venner,

UNIFOR tar sommerferie i juli. Henvendelser til unifor@unifor.no vil besvares fortløpende til og med fredag 9. juli. E-posten vil deretter sjekkes sporadisk, men vil i utgangspunktet være ubemannet i tidsrommet 10. juli til 1. august.

Henvendelser som vurderes som ikke hastende vil besvares fortløpende først f.o.m. 2. august. 

Vi ønsker alle en strålende sommer!

Beste hilsener fra Cecilie, Hans Jørgen og Rolf. 

Dear friends,

UNIFOR is on summer vacation in July. Inquiries to unifor@unifor.no will be answered continuously up until Friday 9 July. Incoming e-mails will be read sporadically after this, but will not be responded to in the period July 10 to August 1.

Inquiries will be responded to continuously from August 2.

We wish you all a wonderful summer!

Best regards from Cecilie, Hans Jørgen and Rolf.

Translate »