Søk

UNIFOR lyser ut stipendmidler tilsvarende i overkant 7,25 millioner kroner på vegne av 46 forskjellige stiftelser i tidsrommet 1. september til 1. desember. Det er mulig å søke om økonomisk støtte i form av

•    bidrag til organiseringen av konferanser, arrangementer, o.l.
•    vitenskapelig stipend
•    reisestøtte

Hvem som er søknadsberettiget varierer fra stiftelse til stiftelse. Med mindre det er spesifisert at studenter kan søke, vil normalt stipendmidler til forskning være forbeholdt PhD-kandidater, postdocs og forskere.

Klikk her for en oversikt over stiftelser som tilgodeser PhD-kandidater.
Klikk herfor en oversikt over stiftelser som tilgodeser Masterstudenter.

Merk deg følgende:

•    De fleste stiftelsene tilgjengeliggjør sine søknadsskjemaer fra og med 1. september. Noen stiftelser åpner sine søknadsmottak først fra og med 1. november.
•    Søknadsfristene varierer! Vær oppmerksom på hvilken frist som gjelder for den eller de stiftelsene du er interessert i å søke støtte fra.
•    Det er mulig og oppfordres til å sende inn samme søknad til flere stiftelser samtidig. Dette øker sannsynlighet for at du får dekket ditt fulle budsjett.
•    Det er som regel mulig å søke om inntil det totale beløpet hver enkelte stiftelse har tilgjengelig for utdeling i år.
•    Vi anbefaler deg å lese UNIFORs oversikt over «Ofte stilte spørsmål».

UNIFOR bistår gjerne med søknadsveiledning i kontortid (mandag-fredag, kl. 08.00-16.00) i hele utlysningsperioden. Vi kan imidlertid ikke garantere hjelp hvis det oppstår spørsmål tett opp mot søknadsfristen. Du anbefales derfor å søke i god tid før fristen går ut.

Kontaktinformasjon UNIFOR
Telefon: (+ 47) 22 34 01 40
E-post: unifor@unifor.no

Les utlysningstekster, vedtekter og veiledning nøye.

Søknader må sendes inn elektronisk gjennom UNIFORs søknadsportal. Vi tar ikke imot søknader i papirformat eller per e-post.

Med mindre annet er spesifisert, kan søknaden leveres på engelsk eller et skandinavisk språk.

 

Fakultetsspesifikke stipendmuligheter: