Søk

Representerer din organisasjon et konkret tiltak, prosjekt eller aktivitet som skal komme Tønsberg by og dens borgere til gode? Da bør du utforske mulighetene for økonomisk støtte fra Tønsbergstiftelsene.

Tønsbergstiftelsene kunngjør betydelig økonomisk støtte til forskjellige initiativer som gagner Tønsberg og omegn. Styret har besluttet å dele ut 1,327 millioner kroner høsten 2024. Dette kan være akkurat det din organisasjon trenger. Støtte gis til allmennyttige formål, utdanning og velferdstiltak for barn og unge, kulturprosjekter, samt forskjønnelse av Tønsberg og omegn.

Send inn en elektronisk søknad innen 15. oktober for å sikre din organisasjon muligheten til å motta nødvendig økonomisk støtte. Det er mulig å sende inn samme søknad til flere av stiftelsene.

For mer informasjon og tilgang til de elektroniske søknadsskjemaene, klikk på det aktuelle stiftelsesnavnet og bli videreført til deres nettsider.

UNIFOR - Finn Wilhelmsens stiftelse

Ta sjansen til å realisere ditt prosjekt og bidra til Tønsbergs utvikling og velferd. Utforsk stiftelsene, send inn søknad, og bli en del av byens positive vekst.

 

Stiftelsene og Deres Formål

 

Anders Madsen og Familien Wilhelmsen med sammensluttede stiftelser støtter økonomisk vanskeligstilte kvinner, menn og barn i Nøtterøy og Tønsberg. Utdelinger varierer fra 20 000 kr til 300 000 kr, med mulighet for høyere beløp ved eksepsjonelle søknader.

 

Overrettssakfører J.H.H. Meyers legat støtter unge arbeidere ved mekaniske verksteder i Tønsberg med stipender for videre utdanning, opptil 50 000 kr.

 

Tønsberg kommunes stiftelse til forskjønnelse av Tønsberg og omegn gir økonomisk støtte til treplanting, oppføring og utsmykning av offentlige bygg og anlegg, med minimum 40 % av midlene øremerket tiltak i Sem sogn. Utdelinger varierer fra 5 000 kr til 50 000 kr.

 

Tønsberg kommunes utdanningsstiftelse støtter utdanning og velferdstiltak for barn og unge i Tønsberg kommune. Dette inkluderer støtte til elever, ungdomsledere, lærere og velferdstiltak i barnehager og grunnskoler. Beløpene varierer fra 5 000 kr til 30 000 kr.

 

Stiftelsen til støtte for allmennyttige, religiøse og kulturelle formål i Tønsberg kommune støtter korsang, orkestre, kirkemusikk, ungdomsarbeid og humanitære tiltak, spesielt til Tønsberg Domkirke, Frelsesarmeen og Tønsberg Menighetspleie. Utdelinger varierer fra 5 000 kr til 50 000 kr.

 

Stiftelsen til fordel for psykisk utviklingshemmede i Tønsberg kommune støtter tiltak og aktiviteter for psykisk utviklingshemmede som det offentlige ikke dekker. Beløpene varierer fra 20 000 kr til 150 000 kr.

 

Stiftelsen til støtte for velferdstiltak i Tønsberg Kommune støtter velferdstiltak for «pensjonærer» ved Re Helsehus, oppsøkende virksomhet for ensomme eldre og velferdstiltak ved Hogsnes sykehjem. Totalt utdeles inntil 40 000 kr.

 

Jens Holtungs gavefond inngår i Stiftelsen til støtte for velferdstiltak i Tønsberg Kommune. Gavefondet støtter velferdstiltak i tidligere Re kommune som gagner eldre og fremmer mental helse. Utdelinger varierer fra 10 000 kr til 200 000 kr, med mulighet for større beløp ved eksepsjonelle søknader.